Historien bag G3 Gruppen

G3 blev startet tilbage i 2010 af John Grøndahl, virksomheden startede under navnet Maskin- & produktionssikkerhed.dk men skiftede navn i 2013 da virksomheden fik en bredere profil med flere afdelinger.

 

John har arbejdet med sikkerhed gennem mere end 25år på forskellige niveauer. Hele passionen startede tilbage i 90´erne, hvor John arbejdede med udvikling og design af maskiner til jern industrien ved Jono technology i Grindsted. Her var fokusset meget på sikkerhed da både hydrauliske sakse , bukke-, og valse maskiner kunne slå folk ihjel, hvis de ikke var bygget korrekt. 

Efter en del i år konstruktionsafdelingen og en masse uddannelse omkring sikkerhed, blev virksomheden solgt til HM machinery og her valgte John at søge nye veje.

Fremtiden bød på jobs hos Siemens automations and drives og ved SICK, begge steder var det med fokus på løsninger til automationsbranchen på særdeles højt niveau. Herigennem kom også et stort netværk til maskinbyggere i både ind-, og udland.

Da finaskrisen ramte Danmark skete der utroligt lidt på det Danske automationsområde og John tog igen nye udfordringer op og blev ansvarlig for ombygning af alle Danske Shell tankstationer. Dette lagde her igen nye dimensioner på sikkerhedsområdet, da alt arbejde foregik i eksplosionsfarlige områder (ATEX).

 

John havde til stadighed kontakt til automationsverden og vidste, at det var her han kunne gøre en forskel og derfor satte han alt ind for, at G3 skulle være den foretrukne konsulent på sikkerhed og arbejdsmiljø i Danmark. 

 

Gennem tiden kan der skrives mange brancher på reference listen. Mange af projekterne er udført i udviklingsøjemed og vi kan desværre ikke sætte navne på dem alle her, derfor har vi valgt at lave en reference liste med brancher og ikke kundenavne på. Se den her

 

G3 Solutions Provider - Vision

Vil være kundernes foretrukne konsulent når der arbejdes med sikkerhed og arbejdsmiljø.

 

G3 Solutions Provider  - Mission

Forbliv opdateret på gældende lovgivning samt normal praksis, for at kunne rådgive kunderne bedst. 

 

G3 Solutions Provider  - Kerneværdier

 

G3 vil altid have denne prioritering, mennesket, miljø og økonomi

G3 er af denne opfattelse at alle mennesker gør nytte i hverdagen. Miljøet er en af fundamenterne i eksistensen og derfor skal vi værne om dette, så næste generation også kan leve trygt og godt. Økonomien er en blot et middel i vort samfund.

 

 G3 Gruppen indeholder mange kompetence og har mange nicher, her under kan du læse om gruppen.

G3 solutions Provider

- Er en konsulentvirksomhed som er specialist i sikkerhed og arbejdsmiljø udfra gældende regler.

 

Har du brug for vores support?

Kontakt

Kontakt os gerne via nedenstående kontakt form, eller på telefon 22661980

Navn
Email
Besked