G3 støtter

G3 ønsker at støtte op omkring børn og unge som enten brænder for et projekt eller har brug for en hjælpende hånd. herunder kan du se hvilke projekter vi har valgt at støtte i 2017.

 

 Danske hospitalsklovne

 

 Danske hospitalsklovn  

De Danske hospitals klovne, som hver dag gør en stor forskel for indlagte og syge børn.

Du kan følge deres arbejde her

 

 

Speedway-kids.dk

Speedway-kids.dk 

G3 har valgt at støtte projektet speedway-kids.dk, projektet går ud på at få flere børn fra 4år til at kører speedway, da sporten har brug for nye kører og ikke mindst medhjælpere synes vi at dette var et vigtigt indsatsområde i år. Så har du et barn som gerne vil prøve noget nyt, så smut forbi en speedwaybane og lad barnet og dig selv opleve en hel ny verden med masser af hygge og lærerigt miljø samt en masse socialt samvær.

Du kan læse meget mere på deres hjemmeside eller på facebook

FC Midtjylland

FCM supportet by G3  G3 har valgt at indgå en aftale med FC Midtjylland, dette har vi gjort for at styrke holdet og ikke mindst vort lokale område, det er vigtigt for G3 at være en del af fællesskabet både i erhvervslivet og i fritiden. vi  ser frem til at møde nye og nuværende kunder når der skal opleves fodbold.

 

Team Grøndahl 

Oscar_groendahl  Oscar Grøndahl som dyrker speedway og som er i gang med at dygtiggøre sig i sporten. G3 har fulgt ham siden han startede i sporten og vi ser en stor udvikling i Oscar. Det er en fornøjelse at se en ung dedikeret udøver, derfor støtter vi op om Oscar og hans Team.

Du kan følge dem her:

 

 

 

Har du brug for vores support?

Kontakt

Kontakt os gerne via nedenstående kontakt form, eller på telefon 22661980

Navn
Email
Besked