Brugervejledning

Alle maskiner skal have en brugervejledning, fordi personerne der betjener maskinerne, skal kunne arbejde sikkert. G3 Solutions provider ved hvordan man skriver en brugervejledning, der er til at forstå og vi kender kravene fra myndighederne.
Har du spørgsmål til brugervejledning så kontakt G3 her
.

 

Maskindirektiv stiller skrappere krav


G3 Solutions provider tilbyder at hjælpe med at opdatere brugervejledninger efter de skærpede krav i maskindirektivet. Vi kan både opdatere jeres brugervejledninger og lære jer, hvordan de nye krav kan opfyldes.

Brugervejledninger for nye maskiner


Vi rådgiver maskinfabrikanter og importører om, hvordan man i praksis skriver en brugervejledning. I ved, hvordan maskinen bruges, vi ved hvad der kræves af en brugervejledning. Desuden kan fabrikanten begrænse sit ansvar ved at skrive en god brugervejledning.

Brugervejledning for maskiner, virksomheden selv bygger og bruger.


Maskiner, I konstruerer til eget brug, skal også have en brugervejledning. Den skal indeholde alle nødvendige informationer af hensyn til medarbejdernes sikkerhed og sundhed. Der gælder samme krav, hvis I har flere maskiner, som bygges sammen i en produktionslinje.

Brugervejledninger for maskiner i brug

Arbejdstilsynet kræver, at der skal være en brugervejledning ved alle maskiner og tekniske hjælpemidler, uanset maskinens alder. Desuden er det et krav, at brugeren kender brugervejledningen og ved, hvor den er placeret.
G3 Solutions provider kan hjælpe med at skaffe, tilrette og skrive brugervejledninger til erstatning for dem I mangler

Hvor meget skal oversættes til brugerlandets sprog?


Maskiner der bliver solgt i Danmark, skal have en dansk Brugervejledning. Dette betyder, at fabrikanten / importøren skal oversætte det, der har sikkerhedsmæssig relevans for brugen af maskinen. Dette varierer fra maskine til maskine. For maskiner, der eksporteres fra Danmark, gælder der også krav om oversættelse.
Har du brug for vores support?

Kontakt

Kontakt os gerne via nedenstående kontakt form, eller på telefon 22661980

Navn
Email
Besked